previous arrow
next arrow
Slider

Voor wie?

Wijkverpleging

Ons team zorgt ervoor dat je hulp krijgt als deze nodig is. Gewoon thuis en op tijden die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Denk hierbij aan hulp bij aankleden, in en uit bed en wassen. Sommige dingen kun je zelf, met andere dingen heb je moeite. Ook dan helpen wij. Tijdelijk of vast, dat maakt voor ons niet uit.

Vakantiezorg

Je gaat heerlijk op vakantie bij Villapark Eureka. Daar wil je toch ook de beste zorg ontvangen zoals je dat gewend bent? Het team van Veertienrond staat voor je klaar zodat je zorgeloos kunt genieten van je vakantie.

Opvang voor kwetsbare kinderen

Een spelletje doen, rondrennen in het bos, een hut bouwen, lekker lezen, knutselen of een game spelen? Je zegt het maar, we hebben mogelijkheden genoeg tijdens onze vakantie- en weekendopvang.

Tienerclub

Heb je behoefte aan sociale contacten en wil je met leeftijdsgenoten activiteiten ondernemen en gezellig samen zijn? Onder begeleiding kunnen de kwetsbare jongeren uit Oldenzaal bij onze tienerclub terecht. 

 

Individuele begeleiding

Soms is het fijn voor jou en/of voor je omgeving om je zinnen te verzetten. Wellicht heb je behoefte aan meer structuur, mis je een dagritme of heb je hulp nodig bij de administratie. Van jong tot oud, iedereen kan bij ons terecht voor individuele begeleiding.

Veertienrond is er voor iedereen die behoefte heeft aan zorg of begeleiding. Of je nu begeleiding nodig hebt in de persoonlijke verzorging of iemand om af en toe iets mee te ondernemen: Veertienrond biedt de hulp of ondersteuning die je nodig hebt. Daarnaast kijken we wat je wel kunt, en of je daarmee iets kunt betekenen voor iemand anders met een hulpvraag.

  • Mensen met een verstandelijke beperking of handicap
  • Mensen met een lichamelijke beperking of handicap
  • Mensen met een psychische aandoening
  • Mensen die zelfstandig wonen
  • Mensen die begeleid zelfstandig wonen
  • Mensen met een WMO-indicatie
  • Mensen die problemen hebben hun administratie op orde te krijgen
  • Mensen die opvang nodig hebben voor hun kinderen 
  • Mensen die een dagritme en structuur nodig hebben

 

 

Heb je een indicatie? Neem contact op.
Geen indicatie? Neem dan ook contact op: wij weten de weg.
Slider
RSS