090615-slider-4-veertienrond
090615-slider-3-veertienrond
slider-1
slider-met-tekst
previous arrow
next arrow

Dagbesteding jeugd

Wij bieden dagbesteding doordeweeks na school, in het weekend en in de schoolvakanties. Voor kleine groepen binnen een huiselijke sfeer met veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en hun ouders/verzorgers kun je bij Veertienrond terecht. In een bosrijke omgeving bieden wij passende activiteiten aan op een zinvolle manier. Bij onze groepsactiviteiten staat plezier voorop!

 

Wat kun je van ons verwachten

 

  • een gestructureerd dagprogramma, passend bij de (hulp)vraag van jouw kind.
  • Professioneel advies en begeleiding.
  • Persoonlijke aandacht
  • Samenwerking en korte lijntjes met ouders/verzorgers en/of andere betrokkenen
  • Ondersteuning op de gebieden die bij jouw kind past
  • In een rustige bosrijke omgeving;
  • Samen ontdekken met andere kinderen;

 

Wij vinden het erg belangrijk dat jij als ouder een goed gevoel hebt en er een klik is. Daarom nodigen wij je altijd uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op locatie. Natuurlijk is jouw kind ook van harte welkom om mee te komen. Voor hem/haar is het net zo belangrijk om een goede eerste indruk te krijgen. We snappen ook dat je het misschien handiger vindt om eerst alleen te komen om te kijken of we bij elkaar passen. Om er zeker van te zijn dat Veertienrond een passende plek is, mag je kind altijd een keertje meekijken.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze locatie

Onze locatie het Welkomhuis bevindt zich in een bosrijke omgeving in Deurningen. Deze locatie bij het Hulsbeek straalt rust uit en biedt oneindige mogelijkheden. Het Welkomhuis beschikt over een ingerichte woonkamer, met een zandtekentafel, er zijn verschillende spelletjes aanwezig en een beamer waarop er op een educatieve manier spelletjes gedaan kunnen worden. Daarnaast kunnen er activiteiten in het bos gedaan worden of bij het hulsbeek, waar een tal van uitdagende, parcoursen zijn waarin uw kind fysiek kan worden uitgedaagd. En waar in de zomer heerlijk in het water en zand verschillende activiteiten kunnen worden gedaan.

Hoe regel ik dagbesteding

  • Jouw gemeente is verantwoordelijk voor hulp aan jouw kind vanuit de Jeugdwet. Dagbesteding is een vorm van jeugdhulp. Kijk op de website van jouw gemeente hoe je dagbesteding voor jouw kind kan regelen.
  • Heeft jouw kind een ernstige beperking? Dan vergoedt het zorgkantoor mogelijk de kosten van dagbesteding vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Je vraagt een indicatie voor de Wlz aan bij het CIZ.
roman-kraft-105792-unsplash
Neem contact met ons op!
RSS