090615-slider-4-veertienrond
090615-slider-3-veertienrond
slider-1
slider-met-tekst
previous arrow
next arrow

Steun als bedrijf

Stichting Veertienrond is geheel afhankelijk van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Als bedrijf kun je ons op meerdere
manieren steunen.
Uiteraard zijn wij ontzettend blij met een financiële bijdrage waarbij je gift ten goede komt aan de kinderen en eenzame mensen. Ook kun je met je
personeel een vrijwilligerswerkactie opzetten waarbij je als teambuilding een dag of halve dag inzet als vrijwilligers voor onze stichting.

Financiële bijdrage

Met een financiële bijdrage zijn wij ontzettend dankbaar. Groot of klein, het komt allemaal ten goede van de kwetsbare doelgroep. Met het geld kunnen wij extra begeleiding inzetten voor onze opvang en dus extra opvang aanbieden, spullen aanschaffen zoals knutselmateriaal, spelletjes en speelgoed, eten en drinken aanschaffen en activiteiten/uitjes organiseren. Je kunt op verschillende manieren een financiële donatie doen. Neem voor een periodieke gift contact op via info@veertienrond.nl. Met een éénmalige bijdrage zijn wij ook er blij en kan gedaan worden op NL74INGB0007392416 ten name van Stichting Veertienrond of via de donatieknop.

Spsonsoring in activa

Naast een financiële bijdrage zijn wij ook erg blij met een donatie van producten en diensten. Zoals

 

 • meubelen voor onze opvang
 • een fotograaf voor mooie afbeeldingen of filmmateriaal voor onze website, social media en promotiemateriaal
 • knutselmateriaal
 • spelletjes
 • spelcomputers
 • speelgoed
 • kantoorartikelen

 

Wil je iets doneren wat er niet tussen staat of twijfel je of wij het kunnen gebruiken. Neem dan contact met ons op via info@veertienrond.nl

Vrijwilligerswerk

Steek samen met je medewerkers de handen uit de mouwen! Je kunt bijvoorbeeld als teambuilding een dag of halve dag vrijwilligerswerk gaan doen. Als ondernemer doe je hiermee iets goeds voor de maatschappij en tegelijkertijd motiveer je je personeel. Want uit onderzoek blijkt dat vrijwilligerswerk een positief effect heeft op het werkplezier en arbeidsproductiviteit. Bij Veertienrond kun je als vrijwilligerswerk een  leuke activiteit organiseren voor onze kinderen bij de opvang of ga je op pad met de jongeren van de tienerclub. Ook kun je de eenzame jongeren en ouderen gezelschap houden tijdens één van de bijeenkomsten. Kijk voor alle voordelen op de website van het mkb servicedesk.

ANBI Stichting

Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut.
Voor organisaties is het belangrijk om een ANBI verklaring van de belastingdienst te hebben, niet alleen voor de organisatie zelf: het maakt ze aantrekkelijker voor donateurs. Voor de donateur van de gift is prettig te weten dat zijn gift aftrekbaar voor de belasting is. De ANBI status heeft de volgende fiscale voordelen: 

 • Giften zijn voor een particulier onder voorwaarden van de inkomstenbelasting aftrekbaar.
 • Een gift is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.
 • Een ANBI hoeft geen schenkingsbelasting of erfbelasting te betalen over schenkingen en erfenissen die de ANBI ontvangt.
 • Wanneer een ANBI zelf schenkingen doet in het algemene belang, dan hoeft de ontvanger geen schenkbelasting te betalen.
 • Periodieke giften zijn volledig aftrekbaar. 

 

Lees meer hierover op de website van de belastingdienst.

roman-kraft-105792-unsplash
Neem contact met ons op!
RSS