090615-slider-4-veertienrond
090615-slider-3-veertienrond
slider-1
slider-met-tekst
previous arrow
next arrow

Individuele begeleiding (jong) volwassenen

Veertienrond biedt individuele begeleiding aan (jong) volwassenen in de leeftijdscategorie van  +- 18 t/m 100 +. Dit kan bij jou thuis, op school of bij Veertienrond op locatie plaatsvinden. Bij de start van individuele begeleiding wordt er samen met jou gekeken naar jouw behoeftes en wensen. Een doel kan zijn om een dag structuur te vinden die bij jou past, de financiële administratie op orde te krijgen, zelfredzaamheid vergroten, het aangaan van sociale contacten en het onderhouden ervan.

 

Een aantal voorbeelden van begeleiding die wij kunnen bieden:

 

  • Begeleiding aan (jong) volwassenen die extra ondersteuning nodig hebben t.a.v. hun dagelijks functioneren. Denk hierbij aan ‘het leven op de rails krijgen’ d.m.v. o.a. bieden van dagstructuur, helpen plannen en organiseren. Denk hierbij ook aan ondersteuning op het gebied van emotieregulatie (het herkennen en erkennen van emoties zoals, blijheid, boosheid, verdriet, boosheid en woede, niet onder woorden kunnen brengen, uit de situatie lopen of de situatie ontlopen) en ondersteuning op het gebied van concentratieproblemen.
  • Begeleiding aan (jong) volwassenen die extra ondersteuning nodig hebben met het oog op hun thuissituatie of persoonlijke omstandigheden.
  • Begeleiding aan (jong) volwassenen met een lichtverstandelijke beperking, al dan niet in combinatie met een van de bovengenoemde categorieën.
  • Begeleiding aan (jong) volwassenen met een lichamelijke beperking, al dan niet in combinatie met een van de bovengenoemde categorieën.

 

Onze locatie

Onze locatie het Welkomhuis bevindt zich in een bosrijke omgeving in Deurningen. Deze locatie bij het Hulsbeek straalt rust uit en biedt oneindige mogelijkheden. Het Welkomhuis beschikt over een ingerichte woonkamer, met een zandtekentafel, er zijn verschillende spelletjes aanwezig en een beamer waarop er op een educatieve manier spelletjes gedaan kunnen worden. Daarnaast kunnen er activiteiten in het bos gedaan worden of bij het hulsbeek, waar een tal van uitdagende, parcoursen zijn waarin uw kind fysiek kan worden uitgedaagd. En waar in de zomer heerlijk in het water en zand verschillende activiteiten kunnen worden gedaan.

roman-kraft-105792-unsplash
Neem contact met ons op!
RSS