090615-slider-4-veertienrond
090615-slider-3-veertienrond
slider-1
slider-met-tekst
previous arrow
next arrow

Werken bij Veertienrond

Onze medewerkers hebben een baan in de zorg omdat ze het leuk en belangrijk vinden. Zet jij je net als ons met hart en ziel in voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Wil jij ook graag net dat stukje extra bieden en het beste uit jezelf halen?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

 

Bekijk hier onze vacatures

Verzorgende IG

 

 

 

Verpleegkundige 5

 

 

 

Oproep Pedagogisch medewerker

 

 

Wat willen we?

Dat je bij ons past. Dat betekent dat je werkt vanuit je hart en bereid bent een stapje extra te zetten. Wat willen we ook? Dat Veertienrond bij jou past!

Wat vinden we belangrijk?

Dat je flexibel bent en over een groot verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Dat je niet bang bent om beslissingen te nemen.

Wat bieden we?

Een superbaan die je volop uitdaging en afwisseling biedt en waar je inbreng gewaardeerd wordt. En veel leuke collega's die net als jij met plezier naar hun werk gaan.

 

Staat er geen passende functie voor je bij onze huidige vacatures, maar lijkt het je ontzettend leuk om bij ons te werken? Stuur dan een open sollicitatie!

 

Wij vinden het belangrijk dat we bij elkaar passen. Laat ons weten waarom je graag bij ons zou willen werken en wat je voor ons kan betekenen. We kijken graag of we een passende functie voor je kunnen vinden.

 

We kijken er naar uit om kennis met je te maken!

 

 

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden doen om leerlingen van het MBO en HBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. Denk hierbij aan de volgende richtingen:

  • Helpende zorg en welzijn 
  • SPW
  • Ziekenverzorgende niveau 3
  • Pedagogisch medewerker kinderopvang
  • Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Ben je op zoek naar een leerplek in één van de richtingen, neem dan contact met ons op.

 

 

 

RSS