090615-slider-4-veertienrond
090615-slider-3-veertienrond
slider-1
slider-met-tekst
previous arrow
next arrow

Missie en Visie

Veertienrond is een kleine maatschappelijk betrokken organisatie die werkt in de veertien Twentse gemeenten. Wij leveren diverse zorg- en welzijnsactiviteiten aan mensen met een hulpvraag.

 

Wij vinden het leveren van kwalitatief goede zorg van groot belang. Daarom zetten wij de cliënt centraal en is iedereen bij ons welkom. Veertienrond is ervan overtuigd dat wij in de onze huidige samenleving niet zonder elkaar kunnen en dat wij elkaar onderling moeten helpen. Wij doen dit door wensen en behoefte van cliënten op elkaar af te stemmen, dit maakt ons uniek!

 

 

 

Iedereen is wel ergens goed in. Veertienrond bekijkt samen met de cliënten wat zijn of haar kwaliteiten zijn, en wat de cliënt daarmee kan bereiken. Daar wordt binnen Veertienrond werk van gemaakt. Want als je doet wat je leuk vindt, voel je je ook beter. En waar het niet gaat, daar zorgt Veertienrond voor hulp of ondersteuning die bij de cliënt past.

 

Daar onze aanpak worden cliënten weer gezien en kunnen zij meedraaien in de samenleving. Wij zetten bewust jongeren en oudere dichtbij elkaar in de samenleving. Dat levert veel op: nieuwe contacten, meer eigenwaarde, meer zelfvertrouwen of een dagritme.

 

 

 

roman-kraft-105792-unsplash
Neem contact met ons op!
RSS