090615-slider-4-veertienrond
090615-slider-3-veertienrond
slider-1
slider-met-tekst
previous arrow
next arrow

Organiseer een actie!

Wat goed dat je je wilt inzetten voor stichting Veertienrond! Om geld op te halen voor onze stichting kun je een actie opzetten als organisatie of particulier. Denk bijvoorbeeld aan een (online) inzamelingsactie, een collecteweek, statiegeld actie of een sponsorloop met je school of bedrijf om geld op te halen. Heb je zelf een leuk idee? Super! Wij helpen je graag op weg. Zie hieronder een stappenplan om een succesvolle actie op te zetten.

Verzin een leuke actie!

Je kunt een actie opzetten voor Stichting Veertienrond in het algemeen of kiezen voor één van onze projecten. Vakantie- en weekendopvang, de Tienerclub en SID; sociaal isolement doorbreken voor eenzame mensen. Je kunt ook meedoen aan een bestaand evenement zoals de Singelloop in Enschede of de Strongmanrun en je eigen inzamelingsactie opzetten.

Meld je aan

Stuur een mail naar info@veertienrond.nl met je idee en dan gaan we samen verder kijken hoe we je idee kunnen uitwerken.

Bereid je actie voor

Maak een lijst met wat je allemaal nodig hebt en moet doen om van je actie een succes te maken. Denk aan wanneer je de actie gaat doen, hoe lang deze duurt, wat je streefdoel is, hoe je je actie gaat promoten etc.

Maak een actiepagina aan

Je kunt een geldinzamelingsactie aanmaken op een online fondsenwervings website zoals bijvoorbeeld Whydonate. Hier kun je kiezen voor een crowdfunding, peer-to-peer of team fundraiser. 

 

Promoot je actie

Sponsoren willen graag weten hoe het gaat met je actie, via je actiepagina houd je ze up-to-date over je training en voorbereiding en wie je nog meer geënthousiasmeerd om mee te doen. Promoot je actie op alle mogelijke manieren, dus via email, op je website, Instagram, LinkedIn, WhatsApp, Facebook, Snapchat, TikTok en door het mensen te vertellen.

Doneren

Blijf promoten! Vraag iedereen om via je actiepagina te doneren. Stuur een herinnering na een aantal weken. Een tussenstand van het opgehaalde bedrag zie je op je actiepagina. Heb je contant geld opgehaald? Dan kun je dit op je eigen actiepagina doneren aan Stichting Veertienrond.

Afronden

Bedank al je sponsors voor hun donatie en iedereen die geholpen heeft. Laat ze weten hoe je actie verlopen is en hoeveel geld je hebt opgehaald. Je kunt eventueel een foto meesturen met het overhandigen van een cheque tijdens onze opvang.

roman-kraft-105792-unsplash
Neem contact met ons op!
RSS