090615-slider-4-veertienrond
090615-slider-3-veertienrond
slider-1
slider-met-tekst
previous arrow
next arrow

Opvang kwetsbare kinderen

Er zijn veel kinderen en jongeren die in de kwetsbare doelgroep vallen. Zij kunnen, wegens verschillende omstandigheden, extra begeleiding gebruiken. Dit kan zijn omdat de thuissituatie wat verlichting kan gebruiken of de kinderen/jongeren hebben wegens gedragsuitdagingen wat hulp nodig bij de dagroutine en structuur of sociale contacten. 

 

Opvang kwetsbare kinderen

Tijdens de schoolvakanties en elke zaterdag bieden wij opvang voor de kwetsbare kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 11 jaar.  Onze groepen zijn klein waardoor we extra aandacht hebben voor de kinderen. Klik hier voor meer informatie over de opvang. 

Opvang kwetsbare jongeren

Wekelijks komen de kwetsbare jongeren samen voor sociale contacten en worden er leuke activiteiten georganiseerd onder het toeziend oog van één van onze pedagogische medewerkers. De tieners zijn tussen de 12 en 18 jaar.  Kik hier voor meer informatie over de tienerclub.

Welkomhuis

In het Welkomhuis bieden wij weekend en vakantieopvang voor de groep kwetsbare kinderen/jongeren. Het Welkomhuis is te vinden op het prachtige Hulsbeek op het terrein van Villapark Eureka. Wij maken volop gebruik van de natuur en het vakantiegevoel dat het Welkomhuis biedt. In een woonkamersetting verzorgen wij kleinschalige opvang waar individuele aandacht en een gevarieerd activiteitenprogramma centraal staat. 

"Een heerlijke plek waar mijn kind kan spelen met lotgenoten"

F. Dooren

aanmelden opvang

 

 

Het Welkomhuis wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

RSS