090615-slider-4-veertienrond
090615-slider-3-veertienrond
slider-1
slider-met-tekst
previous arrow
next arrow

Voor wie?

Individuele begeleiding jeugd

Veertienrond biedt individuele begeleiding aan kinderen in de leeftijdscategorie van  +- 5 tot 18 jaar. Dit kan thuis, op school/de groep waar uw kind overdag verblijft of bij Veertienrond op locatie plaatsvinden.

Individuele begeleiding (jong) volwassenen

Soms is het fijn voor jou en/of voor je omgeving om je zinnen te verzetten. Wellicht heb je behoefte aan meer structuur, mis je een dagritme of heb je hulp nodig bij de administratie. Van jong tot oud, iedereen kan bij ons terecht voor individuele begeleiding.

Dagbesteding (jong)volwassenen

Wij bieden dagbesteding in de ruimere zin van het woord. Dat kan bij de basis beginnen met een dag structuur vinden, op zoek gaan naar je interesses en kijken naar waar jouw krachten liggen.

Dagbesteding jeugd

Wij bieden dagbesteding in kleine groepen binnen een huiselijke sfeer met veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en hun ouders/verzorgers. Bij de start van dagbesteding wordt er samen met u gekeken naar de behoeftes en wensen die passen bij uw kind. 

Eenzaamheid: SID

Heb jij ook behoefte om je netwerk te verbreden en vind jij het lastig om contacten aan te gaan? Bij SID (sociaal isolement doorbreken) bieden we een veilige plek en omgeving waar je in contact komt met anderen. 

Veertienrond is er voor iedereen die behoefte heeft aan zorg of begeleiding. Of je nu begeleiding nodig hebt in de persoonlijke verzorging of iemand om af en toe iets mee te ondernemen: Veertienrond biedt de hulp of ondersteuning die je nodig hebt. Daarnaast kijken we wat je wel kunt, en of je daarmee iets kunt betekenen voor iemand anders met een hulpvraag.

  • Mensen met een verstandelijke beperking of handicap
  • Mensen met een lichamelijke beperking of handicap
  • Mensen met een psychische aandoening
  • Mensen die zelfstandig wonen
  • Mensen die begeleid zelfstandig wonen
  • Mensen met een WMO-indicatie
  • Mensen die problemen hebben hun administratie op orde te krijgen
  • Mensen die opvang nodig hebben voor hun kinderen 
  • Mensen die een dagritme en structuur nodig hebben

 

 

roman-kraft-105792-unsplash
Heb je een indicatie? Neem contact op.
Geen indicatie? Neem dan ook contact op: wij weten de weg.
RSS