090615-slider-4-veertienrond
090615-slider-3-veertienrond
slider-1
slider-met-tekst
previous arrow
next arrow

Steun ons

Heb jij waardering voor wat wij doen en wil je ons daarin steunen? Daar zijn wij ontzettend blij mee! Er zijn verschillende manieren om ons te steunen.
Groot of klein, elke bijdrage helpt ons om kwetsbare gezinnen, kinderen en eenzame mensen een fijne tijd te bezorgen. Zo zou
je vrijwilliger bij ons kunnen worden, een bedrag kunnen doneren of een actie kunnen organiseren. Met jouw steun
kunnen wij ons blijven inzetten om ouders te ontlasten, kinderen te laten genieten in een bosrijke omgeving en
eenzame mensen te helpen ondersteunen met hun sociale contacten. 

 

 

Waar gaat jouw geld precies naartoe?

 

Onze opvang, tienerclub en groep voor eenzaamheid worden allemaal kosteloos aangeboden en begeleid door professionals. Uiteraard zetten wij ook vrijwilligers in, maar onze professionele begeleiders weten hoe ze moeten inspelen op de achtergronden die deze kwetsbare doelgroep met zich meedraagt. Daarom gebruiken wij een groot deel van onze donaties voor het inzetten van professionele begeleiders.

 

Daarnaast organiseren wij allerlei activiteiten voor onze initiatieven. Voor deze activiteiten hebben we materialen en spellen nodig. Denk aan knutselmateriaal, puzzels, bordspellen, maar bijvoorbeeld ook buitenspeelgoed.

 

Ook vinden we het leuk om uitjes te organiseren. Dat hoeft niet heel groot te zijn, maar een uitstapje naar de schaatsbaan, een klimparcours of met een huifkar op pad zijn al hele leuke activiteiten die we graag in ons programma opnemen.

 

Deze doelgroep heeft het al heel zwaar en vaak ook financieel en daarom vragen wij ook geen eigen bijdrage of moeten de kinderen zelf eten en drinken meenemen. Help je ook een handje mee?

Vrijwilliger worden

En waar zou een organisatie zijn zonder haar vrijwilligers? Dat geldt natuurlijk ook voor ons. Tijdens de opvang kunnen we je hulp goed gebruiken, maar ook voor de organisatie van bijvoorbeeld vakanties kun je je steentje bijdragen. Wil jij ook vrijwilliger worden bij ons

Organiseer een actie

Kom jij in actie voor Stichting Veertienrond? Een online inzamelingsactie, een statiegeld actie of een marathon lopen? Wij vinden het allemaal geweldig. Op deze pagina kun jij jouw eigen actie aanmelden om zo geld op te halen voor onze stichting. 

Steun als bedrijf

Wil jij met jouw bedrijf ons steunen? Zo kun je een financiële bijdrage leveren of als teambuilding vrijwilligerswerk doen met je werknemers. Klik hier voor meer informatie.

Info

Rekeningnummer: NL74INGB0007392416
Kvk-nummer: 66525152
RSIN/fiscaal nummer: 856594386

Klik hier voor de statuten Stichting Veertienrond (juni 2016)

Klik hier voor Jaarverslag Stichting Veertienrond 2019

Klik hier voor Jaarrekening Stichting Veertienrond 2019

roman-kraft-105792-unsplash
Heb je een indicatie? Neem contact op.
Geen indicatie? Neem dan ook contact op: wij weten de weg.
RSS