090615-slider-4-veertienrond
090615-slider-3-veertienrond
slider-1
slider-met-tekst
previous arrow
next arrow

De Jonge Leu

Denk jij ook weleens: Ik heb weinig tot geen vrienden. Ik vind het moeilijk om sociale contacten aan te gaan. Ik zou best weleens naar de bioscoop willen of een terrasje pakken, maar daar alleen zitten, dat ga ik echt niet doen. "De Jonge Leu" kan jou helpen! In een veilige setting ga jij ontdekken wat er allemaal te beleven is en wat er van op sociaal vlak van je gevraagd kan worden. Zoals; Hoe gedraag ik mij in sociale contexten, hoe ga ik om met alcohol en wat is er nodig om een avondje uit te kunnen.

 

Twee keer per maand op vrijdagavond spreken we af en organiseren we samen met jou leuke activiteiten. Te denken valt aan een game avond, samen naar de bioscoop, een avondje bowlen of een terrasje pakken. 1 keer per maand organiseren we iets leuks op onze eigen locatie en 1 keer per maand gaan we op stap. Deelname is kosteloos, maar activiteiten en consumpties zijn voor eigen rekening.

Bij "De Jonge Leu" helpen we jongvolwassenen om de wijde wereld te ontdekken. Wij bieden een plek waar iedereen zichzelf kunnen zijn, zich sociaal kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben. "De Jonge Leu" is voor jongvolwassenen uit Oldenzaal tussen de 18 - 27 jaar.

roman-kraft-105792-unsplash
Neem contact met ons op!
RSS